Prihod: Odhod:

Kampiranje in šport

Kamp Lucija ima izredno lokacijo za sprehode in številne športne aktivnosti. Na plaži je na voljo igralni prostor s trampolini za otroke, ki bo zelo prav prišel v primeru slabega vremena. Na voljo je možnost izposoje vodnih rekvizitov.

Športni center z igrišči za tenis, košarko, nogomet in mini golf je od kampa oddaljen le 300 metrov. Skozi kamp poteka kolesarska pot, ki pelje naprej proti sečoveljskim solinam .

Kolesarjem priporočamo izlet po stari znameniti železniški progi, ki je nekoč (med 1902 in 1935) povezovala Trst in Poreč, tako imenovani »Parezani«. Proga je skozi Italijo tekla v Slovenijo v smeri Kopra in nato ob današnji obalni cesti dosegla Izolo, nadaljevala skozi Strunjan v predor do Portoroža in Lucije.

Ljubitelji sprehodov pa se lahko odpravijo na ogled solin, kjer je sončni zahod najlepši ali do Portoroža in Pirana. Iz kampa potekajo poti do portoroške marine, mimo teniških igrišč do Portoroža. Od Portoroža do Pirana pot nadaljujemo ob obali.

V bližini kampa je izjemna točka za windsurferje in kiteboarding.
Kamp
Lucija
Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroci in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi.

Na novo je v kampu urejen predel z 45 prostori, ki so namenjeni predvsem lastnikom, oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori kampa so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.
  • Odpiralni čas:
od 09:00 - 17:00 in od 22:00 - 06:00