Prihod: Odhod:

Kamp Lucija

IzletiAvtokamp Lucija leži na polotoku Seča v Portorožu. Odlikuje ga lega in površina v izmeri šestih hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. To je sodobno opremljen kamp z lastno trgovino in restavracijo.

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi. Na novo je urejen predel z 45 prostori, ki so namenjeni predvsem lastnikom, oziroma uporabnikom avtodomov.Šport

Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.

Skupno kamp obsega 550 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo .V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali pa je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.Hrana

Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti kot so : vodni športi , brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča , igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet.
Kamp
Lucija
Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroci in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi.

Na novo je v kampu urejen predel z 45 prostori, ki so namenjeni predvsem lastnikom, oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori kampa so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.
  • Odpiralni čas:
od 09:00 - 17:00 in od 22:00 - 06:00